top of page

Koncept

Betingelser

 

 

Det er hos Borgdal muligt at sammensætte sit helt eget personlige arrangement,

eller vælge en af de færdige pakker vi tilbyder. Hos os får man, ud over dejlig mad og drikke, også et arrangement i naturskønne omgivelser, rustikke hyggelige lokaler, god betjening og fornøjelsen af at være eneste selskab. 

 

Vi har altid et tæt samarbejde med vores kunder omkring de arrangementer og selskaber vi afholder, så vi opnår lige præcis den fantastiske og de mindeværdige oplevelse I drømmer om.

Det er ikke muligt at leje Borgdal, som man fx lejer et forsamlingshus. Vi leverer kun 'komplette' selskaber, hvor det er os der står for det hele.

 

 

Ordensregeler

Ekstraordinær rengøring eller reparation/erstatning af ødelagte ting, som følge af hærværk eller vild/dårlig opførsel, er ikke inkluderet i prisen, og vil bliver faktureret særskilt.

Aftenselskaber har normalt lokalerne til rådighed fra kl 17.30 til kl 02.00 med mulighed for tilkøb af ekstra åbningstid.

Vi vil gerne passe godt på jer som gæster, samt passe godt på Borgdal og naturen omkring Borgdal. Der for er det ikke tilladt at klatre på rækværk, i træer eller på vores bro. Ej heller er det tilladt at brække grene af træer og buske samt kaste med grene og sten.

Vi henstiller til almindelig god opførsel fra alle der gæster Borgdal.

Fremvisning og reservation

Her du/I lyst til at se Borgdal inden I booker, da viser vi gerne huset frem efter aftale. Ønsker du/I at booke Borgdal til et arrangement, da betales reservationsgebyr. I tiden mellem reservationstidspunktet og afholdelse af selskabet, er du/I meget velkommen til at kontakte os vis e-mail eller telefon, angående spørgsmål.

Tilbud/oplæg til dagens arrangment fremsendes efter afholdt møde (telefon eller møde på Borgdal), hvorefter der underskrives.

Endeligt antal gæster skal vi have oplyst 21 dage før arrangementet. Vi skal kende antal børn under 2 år, antal børn mellem 2 og 12 år, samt antal voksne. Send på denne mail: borgdal.silkeborg@gmail.com

Ca. 3-8 uger før arrangementet laver vi en endelig aftale omkring dine/jeres ønsker til menu, drikkevarer, farver, antal gæster samt eventuelt værelser og bordplan.

Børn

Når børn er gæster i et selskab, betragtes de som børn indtil de fylder 12 år. Børn mellem 2 og 12 år betaler hav kuvert- og ad libitum pris. Børn under 2 år er gratis. Der afregnes kuvertpris for alle børn som har plads ved bordet. 

Børn skal altid være under opsyn af voksne, når de færdes på Borgdals arealer.

Musik og underholdning

Musikere og lignende er velkomne på Borgdal i forbindelse med selskaber og arrangementer. Det er vigtigt vi på Borgdal får besked hvis I ønsker at have musikere eller anden underholdning med på Borgdal.

Skader og hærværk forvoldt af musikere eller lignende på gulv, vægge, lofter og lignende skrives på selskabsværtens regning. Forplejning og ekstraordinære omkostninger i forbindelse med musikere eller lignende faktureres direkte til selskabsværten. Husk at bestille ekstra kuverter hvis I ønsker der skal være mad til jeres optrædende.

Æresporte

Selskabsgæster må efter forudgående aftale gerne opsætte æresporte. Dette skal aftales direkte med Borgdal.

Æresporte skal opsættes og nedpilles samme dag, som selskabet afholdes. Hvis gæsterne ikke fjerner æresporten ved afslutningen af selskabet, bliver den fjernet og kasseret af Borgdal.

Æresporte må under ingen omstændigheder bindes, skrues, sømmes eller på anden måde hæftes fast i vægge, døre, dørkarme, dørrammer eller lignende. Sæt i stedet et tov langs hele bagsiden af æresporten. Tovet kan hægtes fast på de kroge, der sidder rundt om dørene på Borgdal. Karmen på hovedindgangen måler i alt 8 meter.

Vi frabeder os på det bestemteste æresporte med crepepapir eller andet afsmittende materiale og æresporte med balloner. Skader på vinduer, karme og døre, som skyldes uhensigtsmæssig opsætning af æresporte, erstattes af den person, der var ansvarlig for opsætningen.

 

Ris

Kast med ris er ikke tilladt af hensyn til vores mange fugle.

 

Generelt

Følgende er inkluderet i prisen, når du / I bestiller et arrangement på Borgdal:

  • Leje af lokaler og udendørsarealer

  • Rengøring

  • Borddækning m. bordpynt / duge / servietter / lys / blomster

  • Betjening

  • Moms
     

Alle selskabspriser er gældende ved et minimums køb på 20 kuverter. Ved konfirmationer og bryllupper skal der dog bestilles minimum 30 voksenkuverter.

Lokaleleje efter arrangementets udløbstid koster 1.000,- pr. påbegyndte halve time. (8 timer efter ankomst, 3 timer efter ankomst ved mindehøjtidelighed.)

 

Vi henviser til Horestas reservations- og afbestillingsbetingelser.

bottom of page