KONFIRMATION- el.

NON-FIRMATIONSFEST

Ude eller hjemme...

Det kan være en stor beslutning at vælge, om man skal holde konfirmationsfesten hjemme, eller man skal holde den ude.

I alle tilfælde skal det være den perfekte dag, som giver konfirmand og familie gode minder for livet. 

Når man vælger at lade os være tovholdere på konfirmationsdagen, så giver man samtidig sig selv frihed til at kunne slappe af, og nyde dagen.

Vi har stor erfaring i at holde selskaber - ikke mindst konfirmationer.

Vi er meget dedikerede, og gør altid vores absolut bedste, for at gøre jeres dag perfekt. - Der bliver kræset om detaljerne i forhold til opdækning og pynt. Vores dygtige kok går aldrig på kompromis med kvaliteten, og kreerer virkelig lækker mad, af altid gode råvarer. 

I er meget velkomne til at komme og se Borgdal og få en rundvisning. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, men kan være rart for at få en bedre fornemmelse af stedet end det man kan se på vores fotos.

Menuen

Hvad menuen skal bestå af, er jo ofte noget konfirmanden er med til at bestemme. Vi modtager jeres ønsker til menu, og kan så i samarbejde med vores kok lave et menuforslag med priser til jer. Vi har ikke en fast pris på menuerne, men laver individuelle tilbud, som er udregnet efter personantal og hvilke retter man ønsker. Typisk ligger disse konfirmationsmenuer med 3 retter på mellem 400 og 500 kr. 

Vi kan naturligvis altid tilbyde vores lækre  menuer, som der kan læses mere om her

Husk at priserne hos os altid er inklusiv moms, lokaleleje, serverings- og køkkenpersonale, duge/servietter, bordpynt og rengøring.

Aktiviteter

I forbindelse med konfirmation, og alle andre typer af selskab på Borgdal, er det muligt at kombinere jeres fest med lidt hyggelige aktiviteter.

Typisk vælges en pause mellem hovedret og dessert, hvor der bruges en times tid på at have det sjovt og hyggeligt sammen omkring nogle forskellige aktiviteter. Vi er nabo til Fort Østerlund, som vi har et tæt samarbejde med. Her tilbydes en konfirmations-aktiviteter på ca en times varighed.
Pakken består af en gyngetur i 'kæmpe-gynge' over vand samt en sjov samarbejdsopgave - eller evt. bueskydning i stedet for en af de to andre forslag. Det er alt sammen aktiviteter, som man kan prøve uden at blive hverken våde eller beskidte. Dog er et par kondisko at foretrække.

 

Er der aktiviteter man gerne vil vælge til eller fra, er det naturligvis en mulighed. 

Vores oplevelse er, at de unge mennesker synes det er sjovt, at der 'sker lidt mere' end blot at sidde til bords. Derfor bliver denne tilvalgsmulighed meget ofte et tilvalg til konfirmationsfester hos os.

 

Ca. en times aktiviteter koster for hele selskabet kr. 1.500. Det er langt under Fort Østerlund's normalpris, som er 150 kr pr. person for et arrangement som dette. Arrangementet har naturligvis en instruktør fra Fort Østerlund, som sørger for at styre 'løjerne', så alle får en god, sjov og tryg oplevelse. 

Bestiller man konfirmations-aktiviteter, kan disse fravælges på dagen hvis det fx regner meget! 

Fort Østerlund ligger blot 200 meter fra Borgdal, så det tager ikke mange minutter at spadsere derover.

Ønsker man selv at have en fodbold eller andet med til aktiviteter, er det naturligvis en mulighed også. Vi har god plads til udendørs sjov og leg på Borgdal. - En gåtur i skoven er også en mulighed.

Bestilling af konfirmationsfest / non-firmationsfest

Når I har bestemt jer for, at festen skal holdes hos os, så laver vi en forhåndsreservation til jer. Det er naturligvis efter I har godkendt prisniveau og evt .været på besøg til rundvisning og en snak. 

For endelig at booke dagen, skal der betales et depositum. Først når dette er betalt er dagen jeres.

Det kan anbefales at være ude i god tid. Vi har stor efterspørgsel på konfirmationsfester.

Vi oplever, at der bliver forespurgt og bestilt konfirmationsfester hos os, både 1, 2 og 3 år før festen skal holdes. - Dermed ikke sagt alle konfirmationsdage allerede er booket ud i fremtiden, det er de ikke, men jo før man er ude, jo større chance er der for at få en bestilling i hus.​

Når man bestiller sin fest hos os, er man altid eneste selskab.

Fotografering

Vi har meget smukke omgivelser omkring Borgdal, så der er rig mulighed for at få taget konfirmationsbilleder herude. 

Medbring gerne hest, crosser eller andet, hvis I ønsker. 

Borgdal, Østerlundvej 3, 8600 Silkeborg - tlf: 61288010